Drepturi de autor
Go To: English version

Daca nu este altfel precizat, drepturile de autor ale acestor fotografii si a textului scris ii apartin lui Gabriel Ditu.

Termeni si conditii de utilizare a fotografiilor mele

1. Pentru uzul personal puteti folosi fotografiile fara nici un fel de obligatie.
2. Puteti deasemenea folosi fotografiile pentru scopuri necomerciale, singurele conditii fiind cele de a le folosi pentru un scop bun si de a pune o legatura la pagina mea, de exemplu:

photographs courtesy of
<a href="http://www.gabrielditu.com/">Gabriel Ditu</a>

In acest fel persoanele care ar vrea sa foloseasca o fotografie ar avea posibilitatea de a citi aceste conditii.
3. Pentru scopuri comerciale va rog sa ma pentru a discuta conditiile de utilizare.
4. Nu aveti dreptul de a folosi fotografiile in care chipul unei persoane poate fi recunoscut.
5. Cele mai multe din fotografiile din categoria de mai sus nu sint insotite de permisiunea subiectelor de a le publica fotografia. Va rog sa respectati dreptul acestora.

Termeni si conditii de utilizare a textului electronic

1. Va rog sa nu copiati textul nici unei pagini pe un alt server (de exemplu cel care gazduieste pagina dumneavoastra). Face-ti in schimb o legatura la pagina mea, aceasta avind avantajul de a putea prezenta cititorului ulima versiune a textului scris de autor.
2. Nu aveti permisiunea mea, de a folosi cele scrise de mine pentru a obtine un cistig material. cu mine pentru a obtine aprobarea.

Nota: Toate aceste conditii se aplica numai fotografiilor facute de mine, pentru cele ale altor persoane trebuie sa obtineti acordul lor. Daca aveti dubii sau doriti detalii va rog sa ma .
Gabriel DituDesign Gabriel Ditu All Rights Reserved